Investeer in de toekomst

Nieuwe ontwikkelingen als duurzame energie, 3D-printing, robotica en biotech zijn de wereld in sneltreinvaart aan het veranderen. Kijk maar eens naar de toenemende aandacht voor het milieu. Als we alle olie, gas en kolen uit de grond halen en verstoken, kunnen we het leven zoals we dat nu kennen op aarde vaarwel zeggen. Gelukkig is de oplossing er al. De kostprijs van duurzame energie is door innovaties zo rap gedaald dat deze veelal goedkoper is dan fossiele energie. Zonnecellen en windmolens worden simpelweg steeds effectiever.

Waar belegt het fonds in?

Meer dan 175 aandelen

Het fonds belegt in meer dan 175 aandelen wereldwijd. Deze aandelen vertegenwoordigen 10 verschillende groeisectoren. De tabel hiernaast geeft bij benadering aan hoe de verdeling eruit ziet.Bekijk de aandelen

Bekijk de lijst met aandelen waarin Bright New World belegt hier >>


Beleggen in:

Robotica en 3d-printing

Robots in fabrieken, operatierobots, robots in de zorg: op steeds meer plekken duiken ze op. Bij 3D-printing zie je dat ook de maakindustrie steeds meer gebruik maakt van 3D-printers. Beide ontwikkelingen zorgen er bovendien voor dat er steeds vaker geproduceerd kan worden dichtbij de plaats waar de goederen nodig zijn, waardoor er minder vervoerd hoeft te worden. En dat is winst voor het milieu, want vervoer is vaak vervuilend.

Aandacht voor gezondheid

Nog zo’n snelgroeiende ontwikkeling. Steeds meer mensen vinden aandacht voor gezondheid, waar fitnessen en gezonde voeding een belangrijk onderdeel van uitmaken, heel belangrijk. Dat zie je terug in de stijgende omzetten en winsten van bedrijven die op deze terreinen actief zijn. En een betere gezondheid leidt vanzelfsprekend tot minder druk op de zorg.

Groeitrends en ontwikkelingen

De groeicijfers van deze en andere belangrijke groeitrends en ontwikkelingen lopen van 5% tot 100%. Jaarlijks! Een stuk hoger dan de algehele economische groei in Europa en de VS. Interessant voor beleggers! Want groei en rendement gaan vaak hand in hand.

Aan- en Verkopen

Nog geen client?

U kunt aankopen vanaf € 2.500,-. Het aan- en verkopen van participaties kan wekelijks op donderdag. Als uw inleg uiterlijk woensdag op de rekening van het fonds is bijgeschreven, wordt uw aankooporder direct op donderdag voor u uitgevoerd tegen de afgifteprijs van de dag daarvoor. Bent u nog geen cliënt, klik op de button.
Er geldt een minimale inleg van € 2.500,-. 

Bent u client?

Bent u al cliënt, maak dan het bedrag waarvoor u wilt bijkopen, onder vermelding van uw participatienummer, over naar NL16 KASA 0223555355 op naam van Bright New World bij de KAS BANK in Amsterdam.
U kunt bijkopen vanaf € 100,-.

Wilt u verkopen?

Verkooporders die de beheerder uiterlijk woensdag om 10.00 uur heeft ontvangen, worden op donderdag uitgevoerd tegen de slotkoers van de vorige dag. Verkooporders die de beheerder later dan 10.00 uur ontvangt, worden donderdag in de week daarop uitgevoerd tegen de afgifteprijs van de dag daarvoor.

Bij verkopen maakt u gebruik van het verkoopformulier.

GRATIS E-BOOK

Lees meer over snelgroeiende ontwikkelingen die de wereld veranderen. En ook een stuk beter maken. En die vanwege de krachtige groei interessant zijn voor beleggers.

Vraag hier het gratis e-book aan

Kosten

Aankopen van participaties 0,5% toetredingskosten
Verkopen van participaties 1,0% uittredingskosten
Beheervergoeding Wijs & van Oostveen Fund Management is de beheerder van Bright New World. Voor het beheer ontvangt Wijs & van Oostveen Fund Management een vergoeding van 1,2% per jaar. Deze vergoeding wordt betaald door het fonds.
Leest u voor een volledig overzicht van de kenmerken, de risico's en de kosten van Bright New World het prospectus en de Essentiƫle Beleggersinformatie.

Het fonds staat onder toezicht van de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).

Bright New World wordt beheerd door Wijs & van Oostveen Fund Management, een 100% zustervennootschap van Wijs & van Oostveen. Wijs & van Oostveen heeft 30 jaar ervaring op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies, execution only en het beheer van beleggingsfondsen.