Investeer in de toekomst

Nieuwe ontwikkelingen als duurzame energie, 3D-printing, robotica en biotech zijn de wereld in sneltreinvaart aan het veranderen. Kijk maar eens naar de toenemende aandacht voor het milieu. Als we alle olie, gas en kolen uit de grond halen en verstoken, kunnen we het leven zoals we dat nu kennen op aarde vaarwel zeggen. Gelukkig is de oplossing er al. De kostprijs van duurzame energie is door innovaties zo rap gedaald dat deze veelal goedkoper is dan fossiele energie. Zonnecellen en windmolens worden simpelweg steeds effectiever.

Waar belegt het fonds in?

Meer dan 250 aandelen


Het fonds belegt in meer dan 250 aandelen wereldwijd. Deze aandelen vertegenwoordigen 14 verschillende groeisectoren. De tabel hiernaast heeft bij benadering aan hoe de verdeling eruit ziet.Bekijk de aandelen en de sectoren


Bekijk de lijst met aandelen waarin Bright New World belegt hier >>

Bekijk de 14 sectoren, van robotica tot biotech, hier >> 


Beleggen in:

Gezondheid

Steeds meer mensen kiezen voor verantwoorde voeding. En bewegen meer. Daarnaast zorgt de biotech-sector voor steeds betere medicijnen. We worden gezonder.

Robotica en 3d-printing

Robots en 3D-printers zijn aan een snelle opmars bezig. Hierdoor verandert onder meer de maakindustrie drastisch. Steeds vaker wordt geproduceerd op de plaats waar de goederen nodig zijn. Resultaat: minder transport. En dus winst voor het milieu.

Zelfrijdende auto's

Binnen een paar jaar zullen we ze op de weg zien. Veel eerder dan verwacht. Grote automerken als Mercedes, Volkswagen, Ford en Tesla zetten groots in op zelfrijdend vervoer. De komst van zelfrijdende auto’s zal onder meer leiden tot minder ongelukken en files.

Duurzame energie

Technologische ontwikkelingen zorgen er voor dat duurzame energie steeds goedkoper wordt. Stap voor stap wint duurzame energie het dan ook van energie gemaakt met fossiele brandstoffen. En dat is natuurlijk goed nieuws voor de wereld.

Social Media

Facebook, You Tube, Instagram en allerlei andere, nieuwe mediakanalen hebben gezorgd voor een geweldige omwenteling in medialand. Waar “oude media” als kranten en Tv-zenders het steeds moeilijker krijgen, groeit Social Media als kool.

IoT, cyber security en blockchain

Ontwikkelingen op het gebied van internet gaan razendsnel. Kijk maar naar IoT. Machines, pacemakers, thermostaten en auto’s, alles gaat online. Dit biedt oneindige mogelijkheden. Voor onder meer de zorg, het onderwijs en het milieu. Cyber security moet zorgen voor een optimale online veiligheid. De nieuwste internetontwikkeling is blockchain dat veilige digitale waardeoverdracht mogelijk maakt.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van snel groeiende ontwikkelingen die mede de toekomst bepalen en vaak ook nog bijdragen aan een betere wereld?

Laat uw gegevens achter en ontvang periodiek onze nieuwsbrief.

Vraag hier de nieuwsbrief aan

Aan- en Verkopen

Nog geen client?

U kunt aankopen vanaf € 2.500,-. Het aan- en verkopen van participaties kan wekelijks op donderdag. Als uw inleg uiterlijk woensdag op de rekening van het fonds is bijgeschreven, wordt uw aankooporder direct op donderdag voor u uitgevoerd tegen de afgifteprijs van de dag daarvoor. Bent u nog geen cliënt, klik op de button.
Er geldt een minimale inleg van € 2.500,-. 

Bent u client?

Bent u al cliënt, maak dan het bedrag waarvoor u wilt bijkopen, onder vermelding van uw participatienummer, over naar NL16 KASA 0223555355 op naam van Bright New World bij de KAS BANK in Amsterdam.
U kunt bijkopen vanaf € 100,-.

Wilt u verkopen?

Verkooporders die de beheerder uiterlijk woensdag om 10.00 uur heeft ontvangen, worden op donderdag uitgevoerd tegen de slotkoers van de vorige dag. Verkooporders die de beheerder later dan 10.00 uur ontvangt, worden donderdag in de week daarop uitgevoerd tegen de afgifteprijs van de dag daarvoor.

Bij verkopen maakt u gebruik van het verkoopformulier.

Kosten

Aankopen van participaties 0,5% toetredingskosten
Verkopen van participaties 1,0% uittredingskosten
Beheervergoeding Wijs & van Oostveen Fund Management is de beheerder van Bright New World. Voor het beheer ontvangt Wijs & van Oostveen Fund Management een vergoeding van 1,2% per jaar. Deze vergoeding wordt betaald door het fonds.

Leest u voor een volledig overzicht van de kenmerken, de risico's en de kosten van Bright New World het prospectus en de Essentiële Beleggersinformatie.


Het fonds is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in Amsterdam.

Bright New World wordt beheerd door Wijs & van Oostveen Fund Management, een 100% zustervennootschap van Wijs & van Oostveen. Wijs & van Oostveen heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies, execution only en het beheer van beleggingsfondsen. Andere fondsen die beheerd worden door Wijs & van Oostveen Fund Management zijn het W&O Europees Aandelenfonds en het W&O Europees Obligatiefonds.