Groei en hoog rendement voor social media sector

Bright New World belegt in 10 sectoren die bovengemiddeld groeien. En bovengemiddelde groei en bovengemiddelde rendementen gaan hand in hand.* Dat zie je dan ook terug bij de sectoren waarin Bright New World belegt. Een van de sectoren die een hoge groei ‘vertaalt’ in hoge rendementen is social media.

Aandelen social media bedrijven

Aandelen van social media-bedrijven behoren de laatste jaren zelfs tot de best presterende ter wereld. Dan gaat het over bedrijven als Facebook, die in 2016 nog een recordomzet boekte van 27,6 miljard dollar, en Google. Deze ondernemingen hebben samen met enkele andere de koek verdeeld als het gaat om social media in het westen. In China hebben giganten als SINA, Momo en Weibo de markt voor social media in handen. Die boeken, net als hun Amerikaanse tegenhangers, enorme omzetten en winsten.

Groei gebruik social media: 25%

Momenteel maken meer dan 2 miljard mensen gebruik van social media, dat is zo’n 30% van de wereldbevolking. En de verwachting is dat het aantal fors zal groeien. Onderzoeksbureau Statista verwacht een toename van het aantal gebruikers van 25% over de komende 2 jaar. Wederom hoge groei dus.

Steeds meer beleggers in groeisectoren

Je ziet dat steeds meer beleggers kiezen voor sectoren met een hoge groei. Omdat ze weten dat bovengemiddelde groei en een bovengemiddeld rendement bij elkaar horen. En met Bright New World weet je als belegger zeker dat je uitsluitend belegt in sectoren die bovengemiddeld groeien.

Naast social media zijn groeisectoren zoals onder meer duurzame energie, 3D-printing, robotica en biotech in Bright New World opgenomen. Met dit beleggingsfonds beleg je dus in 1 keer breed gespreid in snel groeiende sectoren.

Ook beleggen in Bright New World?

Beleggen in Bright New World kan al vanaf € 2.500,- en gaat in 4 eenvoudige stappen via een online aankoopformulier. Vervolgens maakt u uw inleg over naar Bright New World.

Participaties Bright New World bijkopen

Bent u al participant? En overweegt u om uw positie in het fonds uit te breiden? Ook dat kan eenvoudig. Hier vindt u meer informatie over participaties bijkopen.
 

  

 

* De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.