Beleg in aandelen robotica

Robots worden ingezet op steeds meer terreinen. En door de verbeterde chiptechnologie worden robots steeds geavanceerder en kunnen ze steeds meer en verfijndere taken aan. Robotica is de toekomst en draagt bij aan een betere wereld.

Een aantal recente ontwikkelingen in de robotica sector:

  • De nieuwe STAR (SMART Tissue Autonomous Robot) kan zelfstandig opereren met zacht weefsel. De chirurg houdt alleen toezicht om in te kunnen grijpen als het fout gaat.
  • Zorgrobots zijn wereldwijd met een opmars bezig. Deze robots dienen als vervanger of ondersteuner van de verzorger.
  • In ons land komen we nu al sociale robots in de zorg tegen die worden ingezet bij bijvoorbeeld patiënten met dementie.
  • De Britse maaltijdbezorger Just Eat zet robots in voor maaltijdbezorging. Deze robots, die zelfstandig naar de besteller
    rijden, hebben een laadruim dat alleen geopend kan worden met een code die verstuurd is naar de besteller van het eten. 

Verder zijn er nog tal van toepassingen in bijvoorbeeld de industrie waar robots ons geestdodend, zwaar en gevaarlijk fabriekswerk
uit handen nemen.

Gigantische groeiontwikkeling robotica

Het is niet zo vreemd dat de markt voor robotica een gigantische groeiontwikkeling doormaakt.

  • Adviesbureau Deloitte gaat ervan uit dat de roboticasector in 2020 een omvang zal hebben van $100 miljard. Dat is nu ongeveer $25 miljard. Een enorme stijging dus van 300%.
  • Alleen China al - waar arbeid ook duurder wordt - gaat de komende jaren  € 136 miljard investeren in productierobots.
  • De robotmarkt groeit de komende 5 jaar volgens marktonderzoeksbureau IDC met 17% per jaar. 

Beleggen in de robotica sector

Nieuwe ontwikkelingen zoals robotica groeien dus snel. En bieden vaak mooie rendementskansen. Met Bright New World kunt u eenvoudig inspelen op de ontwikkelingen bij robotica en nog 9 andere sectoren. Want met dit bijzondere beleggingsfonds belegt u in één keer in al die snelgroeiende sectoren. Sectoren die de wereld in sneltreinvaart veranderen en vaak ook bijdragen aan een betere toekomst. 

Doe ook mee met de toekomst en stap in Bright New World. Dat kan trouwens al vanaf € 2500,-.

      


*De waarde van u belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bright New World is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt