Bright New World belegt in 10 snelgroeiende sectoren, die ook nog eens de wereld een stukje beter maken. Omdat ze bijdragen aan een schoner milieu, een gezondere levenswijze, een betere gezondheidszorg en de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. Maar vooral ook veel groei dus.

3D-printing is de sector met de hoogste groeivooruitzichten: 100% groei jaarlijks volgens onderzoeksbureau Gartner. 3D-printing wordt de nieuwe industriële revolutie genoemd. Door 3D-printing transformeert namelijk de gehele productieketen. Nummer twee is Internet of Things ofwel IoT. Door IoT kunnen miljarden objecten zoals slimme thermostaten, auto’s en smartphones gegevens uitwisselen. Waardoor ons leven veiliger en comfortabeler wordt en de zelfrijdende auto mogelijk gaat worden. Nummer 3 is robotica. Landbouw is bijvoorbeeld niet meer denkbaar zonder robotica. Bovendien produceren we met robots steeds slimmer en dichter bij huis. Vervuilend overzees vervoer is dus ook steeds minder nodig.

Geschatte jaarlijkse groeivooruitzichten sectoren

Hieronder de ranglijst met de geschatte jaarlijkse groeivooruitzichten (van gerenommeerde onderzoeksbureaus zoals Statista, Deloitte en BCC Research) van de sectoren die zijn opgenomen in Bright New World.

  1. 3D-printing: 100%
  2. IoT: 58%
  3. Robotica: 49%
  4. Biotech: 22%
  5. Cyber security: 17%
  6. Gezonde voeding: 12% tot 25% (afhankelijk van productsegment)
  7. Social media: 12%
  8. Duurzame energie, bestaande uit onder meer zonne-energie (12%) en windenergie (4-5%)
  9. Sport en Fit: 6%
  10. Medische apparaten: 5,5%

           

Bent u al participant en wilt u uw positie in Bright New World uitbreiden, ga dan naar bijkopen >>

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bright New World is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kunt u hier terecht.