Een betere wereld

26-01-2018
Belegging in sectoren die bijdragen aan een betere wereld

De 11 sectoren waarin Bright New World belegt, dragen ieder op hun eigen wijze eraan bij dat de wereld een stukje beter wordt. Ze zorgen onder meer voor een schoner milieu en een betere gezondheidszorg. Zo ontwikkelen biotechbedrijven bijvoorbeeld voortdurend nieuwe medicijnen, waarmee vervelende ziektes genezen kunnen worden. Ondernemingen die zich op biologische en gezonde voeding richten, dragen bij aan een meer verantwoorde landbouw en veeteelt. 

Betaalbare protheses

Ook veel 3D-printing-toepassingen dragen bij aan een betere wereld. Zo worden invaliden in de derde wereld met 3D-printers aan betaalbare, precies passende protheses geholpen. 3D-printing en ook robotica dragen bovendien ieder op hun eigen wijze bij aan productie van goederen steeds dichterbij de afzetmarkt: minder vervuilend vervoer dus. Duurzame energie concurreert fossiele energie er in een alsmaar sneller tempo op kosten uit. Schonere lucht dus. Dat gaat de aarde redden. 

Ontwikkelingen en innovaties gaan hard

Het gaat nu heel hard met de ontwikkelingen en innovaties bij veel van de sectoren die Bright New World heeft gekozen. Ze krijgen bovendien alsmaar meer media-aandacht. Steeds meer mensen geloven er ook in: dat we het met zijn allen voor elkaar gaan krijgen om onze aarde leefbaar te houden. Ook beleggers geloven in deze sectoren. Dat is niet vreemd, want ze groeien als kool. 

Hoge groeivooruitzichten

De jaarlijkse groeivooruitzichten voor deze sectoren zijn fors. Voor de biotech sector wordt tot 2023 een groei van 9,5% verwacht. Voorspeld is dat de sector voor biologische, duurzaam geproduceerde en gezonde voeding tot 2020 tussen de 12 en 25% per jaar zal groeien. De 3D-printing sector zal tot 2024 met 25,7% per jaar groeien. En de roboticasector tot en met 2025 zelfs met 36% per jaar! Voor duurzame energie wordt tot 2023 een jaarlijkse groei van 10,7% verwacht. Deze voorspellingen zijn afkomstig van gerenommeerde onderzoeks- en consultancybureaus zoals Statista, BCC Reseach, Markets and Markets en Myria. 

Beleggen in Bright New World

Bright New World spreekt steeds meer beleggers aan. Omdat het fonds belegt in sectoren met een hoge groei. En omdat het spannend is om te beleggen in sectoren waarbij voortdurend sprake is van nieuwe, hoopgevende ontwikkelingen en innovaties.

Wilt u beleggen in Bright New World? Dat is heel eenvoudig en dat kan al vanaf € 2500,-. Eerst vult u het aankoopformulier in. En vervolgens stort u uw inleg op de rekening van het fonds.

Bent u al participant? En wilt u uw positie uitbreiden? Ook dat is heel eenvoudig. Hier vindt u meer informatie over bijkopen.