Beleggen in Bright New World wordt nog leuker

27-08-2018

Beleggen in Bright New World is al leuk. Want het rendement van Bright New World over de afgelopen 12 maanden is goed: 17,3%.* En het is vaak fascinerend om de innovatieve sectoren, waarin dit bijzondere beleggingsfonds belegt, te volgen. Maar het wordt nog leuker. Want vanaf vandaag ontvangen alle Bright New World-participanten Hello Tomorrow.

Hello Tomorrow is een digitaal magazine dat maandelijks aandacht besteedt aan innovaties waar u vandaag of morgen zeker mee te maken krijgt. 

In het eerste nummer onder meer:

  • Google en kunstmatige intelligentie; ongelooflijk!
  • Drone redt eerste drenkelingen
  • De dakpannetjes van Elon Musk

Participanten van Bright New World ontvangen Hello Tomorrow gratis. Een abonnement voor niet-participanten kost € 89,- per jaar.

Beleggen in groei
Wilt u meer weten over Bright New World en de snelgroeiende sectoren waarin dit fonds belegt? Maak dan gebruik van de button hieronder.
 

  

* Het rendement is behaald in de periode van 23 augustus 2017 tot en met 23 augustus 2018. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bright New World is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kunt u hier terecht.