Biotech: kansrijk voor beleggers

Uitvindingen van biotechbedrijven zijn van groot belang voor de mensheid. Biotech houdt zich bezig met het ontwikkelen van medicijnen, vitamines en biobrandstoffen en het verbeteren van voeding en gewassen. Een sector die levens verandert en verbetert. De biotechsector groeit al jaren krachtig. En die groei is volgens deskundigen absoluut nog niet ten einde.

  • Het Amerikaanse onderzoeksbureau Grand View Reseach voorziet dat de totale omzet van de sector in 2020 zal uitkomen op $ 608 miljard, 100% groei ten opzichte van het huidige niveau.
     
  • Van 2012 tot 2015 steeg de MSCI World Biotechnology Index met 238%.
     
  • Drijfveren achter de groei van de biotechsector zijn onder meer de wereldwijde bevolkingsgroei, de vergrijzing, klimaatsveranderingen en de fossiele brandstoffen die opraken.
     
  • Bill Gates, Jeff Bezos (Amazon) en Sergey Brin (Google) zijn bekende biotechinvesteerders. Daarnaast zijn de investeringsbanken JP Morgan en Goldman Sachs grote investeerders in biotech.  


Inspelen op de biotech sector

Nieuwe ontwikkelingen zoals biotech groeien dus snel. En bieden vaak mooie rendementskansen. Met Bright New World kunt u eenvoudig inspelen op de ontwikkelingen bij biotech en nog 9 andere sectoren. Want met dit bijzondere beleggingsfonds belegt u in één keer in al die snelgroeiende sectoren. Sectoren die de wereld in sneltreinvaart veranderen en ook bijdragen aan een betere toekomst. 

Doe ook mee met de toekomst en stap in Bright New World. Dat kan trouwens al vanaf € 2500,-.

           


*De waarde van u belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bright New World is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt.