31,9%* en 5 sterren van Morningstar

20-12-2019

Bright New World heeft recentelijk een 5e ster ontvangen van Morningstar en behoort daarmee tot de exclusieve club van beleggingsfondsen met de hoogste rating. Morningstar is een internationale financiële dienstverlener en een belangrijke informatiebron voor beleggers overal ter wereld.

Bright New World heeft de 5 sterren te danken aan de prima resultaten. Slechts 10% van alle fondsen heeft de allerhoogste rating van 5 sterren.

Vanzelfsprekend zijn wij erg blij met deze 5e ster. Waar wij ook blij van worden zijn de rendementen. Sinds de start van dit jaar komt het rendement uit op 31,9%.*

Belegt u al in Bright New World en wilt u uw positie uitbreiden? Hier leest u hoe u dat kunt doen.

Wilt u meer weten over beleggen in dit unieke beleggingsfonds? Klik hier voor meer informatie over Bright New World.

* Het rendement is behaald in de periode 1 januari 2019 t/m 19 december 2019.  Bright New World is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kunt u hier terecht. In het verleden behaalde rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.