Beleggen in snelgroeiende sectoren

Die ook nog eens bijdragen aan een betere wereld

Doe mee met de toekomst!


Nieuwe trends en ontwikkelingen veranderen de wereld. En groeien vaak snel waardoor ze ook mooie beleggingskansen bieden. Bright New World biedt de meest effectieve manier om hierop in te spelen. Een heel bijzonder beleggingsfonds dat zich volledig richt op snel groeiende ontwikkelingen die ook nog eens een bijdrage leveren aan een betere wereld. Het jaarrendement bedraagt: 7,0%.* Het fonds is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in Amsterdam.

Risicometer Score 6

Sectoren waarin het fonds
onder meer belegt

Hello Tomorrow is een digitaal magazine dat aandacht besteedt aan innovaties waar u vandaag of morgen zeker mee te maken krijgt. Participanten van Bright New World ontvangen Hello Tomorrow gratis.

In het februarinummer onder meer:

  • - 3D-printing en totale duurzaamheid
  • - Fintech-revolutie gaat snel
  • - Vaccins per drone

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van snel groeiende ontwikkelingen die mede de toekomst bepalen en vaak ook nog bijdragen aan een betere wereld?

Laat uw gegevens achter en ontvang periodiek onze nieuwsbrief.

Vraag hier de nieuwsbrief aan

Nieuws

Veel minder voedselverspilling

Een derde van al het in Nederland geproduceerde voedsel belandt in de vuilnisbak. Door de hele keten heen - consumenten, supermarkten, horeca en andere instellingen – gaat het om 5 miljoen kilo voedsel per dag. Bij elkaar een rij vrachtwagens naar...

Meer vertrouwen in fintech dan de bank

Een internationaal onderzoek over financiële dienstverlening heeft een opmerkelijke uitkomst. Nu al verkiest de meerderheid van de consumenten fintech-dienstverlening boven de banken! Zo'n 54% van de consumenten wereldwijd zou haar of zijn geld...

Boodschappen bezorgd met zelfrijdende auto

De doorbraak van de zelfrijdende auto is aanstaande. Op steeds meer plekken worden testen gedaan met zelfrijdende auto’s. Zo rijdt bijvoorbeeld in Japan sinds augustus in Tokio een dienst met zelfrijdende taxi’s, waar passagiers ook daadwerkelijk...* Het rendement van het fonds is berekend over de afgelopen 12 maanden op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen het fonds.

W&O Bright New World is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kunt u hier terecht. In het verleden behaalde rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.